Mijlocaşul formaţiei Universitatea Craiova, Dan Nistor, a prefaţat astăzi disputa cu FC Botoşani din etapa 22 a Superligii. Partida va avea loc sâmbătă, de la ora 20.00, în Moldova.

Dan Nistor a apreciat rezultatul cantonamentului din Antalya şi consideră că alb-albaştrii pot şi trebuie să se impună la Botoşani.

A fost o perioadă de pregătire destul de grea, cu multă acumulare. Din punctul meu de vedere cred că aveam mare nevoie de acest lucru. Spun asta pentru că în ultimul timp nu am prins cantonamente din anumite motive. Ba covid, ba au fost foarte multe ploi şi nu am putut să ne antrenăm cum trebuie. Sper să fi fost un cantonament reuşit şi să ne ajute foarte mult începând cu meciul de la Botoşani.

Va fi un duel destul de greu, deoarece ei şi-au schimbat şi antrenorul şi îl cunosc destul de bine pe Flavius Stoican. Mai sunt şi acei jucători care au trecut prin curtea Universităţii şi vor să demonstreze că meritau să rămână la noi… Tot timpul la Botoşani am avut meciuri grele şi ne-am chinuit cu ei.
Din ce am văzut, vremea va fi foarte bună pentru fotbal. Şi noi, ca şi ei, jucăm pe acelaşi teren, iar dacă va fi bun, vom avea câştig de cauză.

Suntem dornici să înceapă campionatul, să ne bucurăm de fotbal, să urcăm în clasament, pentru că din punctul meu de vedere locul nostru nu este cel pe care ne aflăm în momentul de faţă.
Aşteptăm suporterii să vină la stadion, pentru că avem mare nevoie de ei. Ştim că anul trecut i-am supărat puţin şi vom face tot ce depinde de noi să obţinem cât mai multe victorii“
,

a declarat Dan Nistor.

Te poate interesa şi: Ionuţ Stancu, optimist înainte de FC Botoşani – Universitatea Craiova

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *