Șoc la Australian Open! Rafael Nadal, deţinătorul titlului, a fost eliminat, astăzi, în turul al doilea! Spaniolul a fost învins în trei seturi, scor 6-4, 6-4, 7-5, de americanul Mackenzie McDonald.

Tenismenul iberic, de 36 ani, deţinătorul recordului de titluri cucerite în Marele Şlem (22), a suferit o leziune la şoldul stâng, în momentul în care a încercat să returneze o minge, în ultimul ghem al setului secund. El a revenit pe teren după ce a primit îngrijiri medicale. Jocul său a fost însă clar afectat, nereuşind să mai facă faţă ritmului impus de adversarul său.

Încep să se strângă problemele

De la debutul său în circuitul profesionist, în 2001, Nadal a abandonat de numai cinci ori la turneele de Mare Şlem. Ultima oară la Wimbledon, anul trecut, când a fost obligat să renunţe la semifinale din cauza unei leziuni abdominale, amintește Agerpres.

Mackenzie McDonald (65 ATP) îl va înfrunta în turul următor pe câştigătorul meciului dintre japonezul Yoshihito Nishioka, număru 31 pe lista capilor de serie, şi cehul Dalibor Svrcina, venit din calificări.

Te poate interesa și: Prins la volan pentru a noua oară fără permis!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *