Un bărbat de 49 de ani din municipiul Giurgiu a fost reţinut de poliţiştii Biroului Rutier după ce a fost depistat în trafic fără a poseda permis de conducere. Poliţiştii au constatat că în ultimii 6 ani mai fusese prins de 8 ori pentru aceeaşi faptă.

Poliţiştii Biroului Rutier au depistat un bărbat, în vârstă de 49 ani, din municipiul Giurgiu, în timp ce conducea un autoturism, pe şoseaua Alexandriei, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul fără a poseda permis de conducere. În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au constatat faptul că bărbatul în cauză a fost condamnat anterior pentru infracţiuni la regimul rutier, săvârşind în perioada 2017-2019 alte 8 infracţiuni, dintre care 5 de conducere a unui vehicul pe drumurile publice fără a poseda permis de conducere şi 3 infracţiuni de conducere sub influenţa alcoolului, iar în anul 2022 a săvârşit încă 3 infracţiuni de conducere fără permis“,

se arată într-un comunicat de presă emis marţi de IPJ Giurgiu.

Pe baza probatoriului administrat, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Giurgiu, bărbatul a fost reţinut, pentru 24 de ore. El va fi prezentat instanţei de judecată, cu propuneri procedurale, informează Agerpres.

Te poate interesa și: Bărbat mort, găsit sub un pod. Polițiștii sunt în alertă!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *