Finanţatorul formaţiei Universitatea Craiova, Mihai Rotaru, le-a dat o veste proastă suporterilor în privinţa lui Nicuşor Bancu.

Căpitanul face eforturi mari să revină mai repede pe gazon după operaţia suferită. Cum există riscul unei recidive dacă forţează recuperarea, conducătorul Ştiinţei este decis să-l scoată din calcule pentru acest sezon.

Ca în fiecare an, podiumul e obiectivul echipei. Acum este extrem de important cum începem. Dacă începem bine, atunci putem spune că ne putem încadra și într-un obiectiv mai sus, adică locul întâi. Depinde cum începem cu Botoșani. Sperăm să mergem pe un drum bun.
Dacă rezolvăm și fundașul stânga, pentru că nu avem dublură la Vătăjelu, considerăm că a fost o campanie de transferuri foarte bună. Nicușor Bancu va fi apt în aprilie-mai. Pentru protecția lui, vom aștepta să aibă cantonamentul de vară.
Noi considerăm că prin aducerea lui Ișfan am luat cea mai bună soluție de jucător transferabil din România. Era cel mai bun produs de pe piață care putea să fie achiziționat“
,

a spus Mihai Rotaru, la Pro Arena.

Te poate interesa şi: Răzvan Marin a închis etapa cu un assist

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *