O femeie a fost transportată la spital, luni, pentru îngrijiri medicale, după ce a fost tăiată în zona gâtului de concubinul său. Acesta a devenit violent la vederea poliţiştilor şi a încercat să dea foc apartamentului în care se aflau.

La data de 16 ianuarie, în jurul orei 14.00, poliţiştii Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti (DGPMB) – Secţia 24 au fost sesizaţi cu privire la faptul că, la o locuinţă, din Sectorul 5, are loc un caz de violenţă domestică. Poliţiştii s-au deplasat de urgenţă la faţa locului, unde au depistat un bărbat ce nu a dat curs solicitărilor acestora şi ar fi devenit violent, motiv pentru care a fost imobilizat şi încătuşat”,

a informat Biroul de presă al DGPMB.

În imobil a izbucnit un incendiu

În timpul intervenţiei, în imobil a izbucnit un incendiu, informează Agerpres. Poliţiştii prezenţi au pătruns în locuinţă, unde au identificat o femeie ce prezenta leziuni în zona gâtului, pe care au scos-o din casă.

Ea a fost transportată de urgenţă de un echipaj medical la o unitate spitalicească în vederea acordării de îngrijiri medicale.

De asemenea, la faţa locului a fost identificat un minor, copilul acestora. Nu prezenta leziuni și se află în afara oricărui pericol“,

a precizat Poliţia Capitalei.

Bărbatul se află în custodia poliţiştilor şi a fost condus la sediul secţiei de Poliţie, în vederea continuării cercetărilor.

Te poate interesa și: Crimă oribilă lângă Bran

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *