CFR Cluj a încheiat turneul de pregătire de la Oliva Nova (Spania), cu o remiză, scor 2-2, într-o partidă de verificare cu formaţia FC Heidenheim, locul 3 din liga a doua germană.

Golurile ardelenilor au fost marcate de Yuri (’57) şi Rangelo Janga (’80). Pentru nemţi a punctat Ţîru (’26 -autogol) şi Thomalla (’84).

Antrenorul Dan Petrescu a folosit următoarea echipă de start: Scuffet – Manea, Ţîru, Yuri, Burcă – Muhar, N. Boateng – Braun, Deac, E. Yeboah – Bîrligea.

CFR Cluj a reluat antrenamentele pe 4 ianuarie, iar pe 5 a plecat într-un cantonament în Spania, la Oliva Nova. În acest stagiu de 12 zile, echipa antrenată de Dan Petrescu a mai disputat alte trei meciuri de verificare. A remizat cu echipa germană de ligă secundă Holstein Kiel, scor 1-1, a fost învinsă de SV Darmstadt, liderul ligii secunde germane, cu scorul de 1-0, şi a învins selecţionata sindicatului fotbaliştilor spanioli (AFE) cu 3-0.

Campioana României se întoarce marţi în ţară.

CFR Cluj va susţine primul meci oficial din acest an luni, 23 ianuarie, de la ora 20.00, în deplasare, cu liderul Farul Constanţa.

Te poate interesa şi: FCSB, surclasată de Rakow! Ce se întâmplă, Pintiii?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *