Viceprimarul comunei clujene Suatu, Nagy Ştefan, care fusese dat dispărut în urmă cu două zile, a fost găsit decedat, duminică, într-o zonă de la marginea localităţii.

Azi, în jurul orei 10.30, bărbatul de 49 de ani, din comuna Suatu, judeţul Cluj a fost găsit fără viaţă, spânzurat. Cadavrul acestuia a fost identificat în extravilanul localităţii Suatu, judeţul Cluj, în urma unor evaluări primare, fără semne vizibile de violenţă“,

se arată într-o informare trimisă de Inspectoratul de Poliție Judeșean (IPJ) Cluj.

Cadavrul a fost transportat la Institutul de Medicină Legală, în vederea efectuării necropsiei, cercetările fiind continuate în cadrul unui dosar penal de ucidere din culpă.

IPJ Cluj precizează că activităţile de căutare, coordonate de Serviciul de Investigaţii Criminale, au fost demarate la data de 13 ianuarie. Au fost implicate în jur de 100 de persoane. Au participat localnici, poliţişti, jandarmi, voluntari din cadrul CERT, specialişti criminalişti şi echipaje canine din cadrul Serviciului de Ordine Publică şi Asociaţiei Câini de Salvare Transilvania.

Primarul comunei Suatu, Szobo Mihaly, declarase că nu l-a mai văzut de joi pe viceprimar, informează Agerpres.

Joi dimineaţă a venit la lucru, am discutat cu el. Am fost la medic apoi. După-amiază a plecat acasă. Am încercat să vorbesc cu el prin telefon, dar nu mi-a răspuns. Vineri dimineaţă nu a mai venit la seviciu. Nu l-am mai văzut de atunci“,

a spus primarul.

Te poate interesa și: Samsung Galaxy A54 5G se pregătește de lansare!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *