Universitatea Craiova a încheiat, astăzi, stagiul de pregătire din Antalya cu o remiză, scor 1-1, în fața unei formații importante, Partizan Belgrad, ocupanta locului secund din campionatul Serbiei.

Alb-albaștrii au avut o evoluție bună, au pasat bine și au pus în multe momente defensiva adversă în dificultate.

Sârbii au deschis scorul în urma unui penalti dictat după o intrare întârziată a lui Arlauskis asupra lui Bazdar. Lovitura de la 11 metri a fost transformată cu precizie de Pavlovic (’11).
Craiovenii au marcat tot în urma unei lovituri de la 11 metri. Penaltiul a fost obținut de Roguljic și transformat de Andrei Ivan, cu un șut la colțul din stânga al porții (’76).

Universitatea Craiova:

Arlauskis – Căpățînă, Papp, Mitrea (’85, Zajkov), Vătăjelu – Screciu – Roguljic, Crețu, Nistor, Ivan – J. Markovic (’66, Rivaldinho). Antrenor: Eugen Neagoe.

Partizan Belgrad:

Lukac – S. Markovic, Sanicanin, Urosevic, Zivkovic, Fejsa, Andrade, Jevremovic, Menig, Bazdar, Pavlovic.
Rezerve: Vujacic, Ilic, Sehovic, Filipovic, Belic, Natho, Petrovic, Lutovac, Petkovic, Ricardo.

Bilanț pozitiv în stagiul din Antalya

Universitatea Craiova a încheiat cu acest meci stagiul de pregătire din Antalya. Alb-albaștrii au mai înregistrat două victorii pe pământ turcesc, 3-1 (Roguljic, Silva, Rivaldinho) cu Kecskemeti și 1-0 (Rivaldinho) cu Widzew Lods.

Știința revine în țară în această seară și va începe pregătirea partidei cu FC Botoșani, prima oficială din 2023. Disputa cu moldovenii lui Flavius Stoican va avea loc sâmbătă, 21 ianuarie, de la ora 20.00, în deplasare.

Te poate interesa și: FC Botoşani a încheiat cantonamentul din Antalya cu o victorie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *