Un cetăţean vietnamez a încercat să intre ilegal în România traversând Dunărea, dinspre Bulgaria, cu o barcă gonflabilă. Bărbatul a reuşit să ajungă pe malul românesc al fluviului, dar a fost „săltat“ de poliţiştii de frontieră.

Migrantul avea un permis de rezidenţă eliberat de autorităţile din Bulgaria. A fost descoperit de poliţiştii de frontieră pe malul românesc al Dunării, lângă o barcă gonflabilă.

Poliţiştii de frontieră din Corabia au observat la malul românesc al fluviului Dunărea o persoană de sex masculin, alături de care se afla o barcă gonflabilă. Imediat, poliţiştii de frontieră au procedat la identificarea persoanei şi conducerea acesteia la sediul instituţiei pentru efectuarea verificărilor suplimentare. Asupra persoanei în cauză s-a găsit un permis de rezidenţă eliberat de autorităţile din Bulgaria”,

a explicat IGPF într-un comunicat.

Poliţiştii de frontieră au stabilit că migrantul este cetăţean vietnamez şi are 39 de ani. El a declarat poliţiştilor că intenţiona să ajungă pe cont propriu în Germania. Bărbatul a fost preluat de autorităţile bulgare, în vederea continuării cercetărilor şi dispunerii măsurilor legale.

Te poate interesa şi: Samsung Galaxy A54 5G se pregătește de lansare!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *