Jucătoarea japoneză de tenis Naomi Osaka a anunţat că este însărcinată. Fosta numărul 1 mondial a spus totodată că nu intenţionează să revină în circuit înainte de 2024.

Realizez că viaţa este atât de scurtă şi nu iau niciun moment de-a gata. Fiecare zi este o nouă binecuvântare şi o aventură. Ştiu că am atât de multe lucruri la care să aspir în viitor, dar un lucru pe care îl aştept este să văd cum copilul meu urmăreşte unul dintre meciurile mele şi spune cuiva: ‘Este mama mea’. (…) Anul 2023 va fi un an plin de învăţăminte pentru mine şi sper să revin la începutul anului următor, pentru că voi fi la Australian Open 2024“,

a scris Osaka, într-un mesaj postat pe Twitter.

Se află pe o pantă descendentă

Considerată o mare vedetă în ţara sa natală Japonia, Naomi Osaka a devenit în urmă cu doi ani cea mai bine plătită sportivă din lume. Este şi purtătoarea de cuvânt a mişcării împotriva rasismului, însă toată această presiune a făcut-o să clacheze, notează Agerpres.

Cvadruplă campioană de Mare Şlem, Osaka se află în prezent pe locul 47 WTA.

Nu a mai disputat niciun meci oficial de la retragerea sa din turneul de la Tokyo, în luna septembrie, din cauza durerilor abdominale. Ea a evocat, de asemenea, problemele sale de sănătate mintală şi a petrecut întregul an 2022 în afara Top 10, suferind înfrângeri în primul tur la Roland Garros şi US Open.

Jucătoarea niponă a declarat forfait pentru turneul de Mare Şlem de la Wimbledon din cauza unei accidentări la tendonul lui Ahile.

Te poate interesa şi: Cum servesc româncele în primul tur la Australian Open

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *