FC Argeş a bătut palma, pentru un an și 6 luni, cu drept de prelungire, cu portughezul Boubacar Rafael Neto Hanne, a anunţat clubul piteştean pe site-ul său oficial.

Lusitanul are 23 de ani, este extremă și vine de la Gil Vicente (locul 16 în Portugalia).

Hanne s-a născut în Pacos de Ferreira şi are rădăcini senegalezo-portugheze. Este jucător de picior stâng. În 2017 a fost cumpărat de Wolverhampton Wanderers pentru a fi integrat în academia sa, alături de compatriotul său Pedro Goncalves, actualul jucător al lui Sporting. Apoi a fost împrumutat pe rând la Estudiantes de Murcia CF (Spania), FC Jumilla (Spania) şi Grasshoppers (Elveţia).

În 2020 a fost transferat de Gil Vicente. Debutul pe prima scenă a fotbalului portughez s-a petrecut pe 27 septembrie 2020. A adunat 21 de meciuri în prima ligă din Portugalia, dintre care 2 în sezonul 2022/23.

În prezent este cotat de transfermarkt.com la 200.000 euro.

În acest sezon a debutat şi în cupele europene, într-un meci cu formaţia letonă Riga FC. A jucat o repriză şi a dat o pasă de gol în returul celui de-al treilea tur preliminar din Europa Conference League, câştigat de Gil Vicente cu 4-0.

FC Argeş a mai transferat trei fundași, Mario Zebic, Lucas Brendon și Facundo Rizzi, și doi mijlocaşi, Andrei Tîrcoveanu (FC Botoşani) și Mimito Biai.

Te poate interesa și: U Cluj i-a spus bancul cu „patrula“ lui Debrecen

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *