Celebrul film „Gladiator“, lansat în anul 2000, va avea o continuare după 23 de ani! „Extensia“ este pregătită la Paramount, potrivit Deadline, şi îl va avea în prim plan pe actorul irlandez Paul Mescal (26 de ani), fiind ales de Ridley Scott.

Tânărul actor este în negocieri pentru rol. David Scarpa, deja scenarist la „Al the money in the world“ şi „Napoleon“ de Ridley Scott, a fost ales să scrie şi scenariul pentru „Gladiator 2“.

Paul Mescal, cunoscut pentru rolul din mini-seria „Normal People“ (2020), şi care a primit critici elogioase pentru noul său film „Aftersun“, nu-l va interpreta pe Maximus, ci pe Lucius, fiul Lucillei (Connie Nielsen) şi nepot al lui Commodus (Joaquin Phoenix), notează news.ro.

Ridley Scott voia să-l învie pe „Maximus“

Ridley Scott spera să regizeze această continuare. Îşi dorea să o facă cu Russell Crowe (în ciuda morţii personajului său). „Ştiu cum să-l aduc înapoi“, a asigurat el pentru Entertainment Weekly în 2017. „Se va întâmpla asta? Nu ştiu. Gladiator a apărut în 2000. Russell s-a schimbat puţin“.

Lansat în 2000, Gladiator a avut un succes uriaş. A generat venituri de 460 de milioane de dolari la box office-ul global. Blockbuster-ul a fost nominalizat de 12 ori la premiile Oscar şi a câştigat 5, inclusiv statuetele pentru „cel mai bun film“ şi „cel mai bun actor“ pentru Russell Crowe.

Te poate interesa şi: Steven Spielberg regretă că rechinii au fost „decimaţi“ după filmul său „Fălci“

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *