Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Argeş l-a reținut noaptea trecută pe bărbatul de 27 de ani, din municipiul Curtea de Argeş, bănuit că a incendiat un autoturism şi a avariat alte două maşini. Pe numele suspectului a fost întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de distrugere. Cercetările sunt efectuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Curtea de Argeş.

În cursul nopţii trecute, după administrarea probatoriului, bărbatul a fost reţinut, pe bază de ordonanţă, pentru 24 de ore. În cursul zilei de astăzi o să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Curtea de Argeş, cu propunere de luare a unei măsuri preventive“

a anunţat IPJ Argeş.

Potrivit unui comunicat transmis de IPJ Argeş, suspectul avariase mai devreme un alt autoturism parcat.

„În seara zilei de 04 ianuarie, în jurul orei 20,00, poliţiştii (…) fost sesizaţi, prin SNUAU 112, cu privire la faptul că un bărbat din Curtea de Argeş ar fi incendiat un autoturism şi are asupra sa două cuţite. (…) Din primele verificări s-a stabilit că un bărbat de 27 de ani, din Curtea de Argeş, pe fondul consumului de alcool, având asupra sa două cuţite, ar fi distrus un geam şi parbrizul unui autoturism, parcat la poarta imobilului tatălui său, după care ar fi incendiat un alt autoturism, aparţinând aceleiaşi persoane“, se menţionează în comunicat.

Conform aceleiaşi surse, poliţiştii care s-au deplasat la faţa locului l-au imobilizat pe bărbat şi l-au condus la audieri.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Argeş a anunţat că pompierii au intervenit pentru stingerea flăcărilor. În urma incendiului a ars generalizat un autoturism, iar flăcările s-au propagat şi la o autoutilitară parcată în imediata apropiere, care a fost avariată în proporţie de aproximativ 30%.

Te poate interesa și: Pistolarul din Giurgiu, reținut pentru lămuriri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *