Un bărbat de 33 de ani, din municipiul Giurgiu, a fost reţinut miercuri pentru 24 de ore, după ce ar fi tras mai multe focuri de armă de la fereastra apartamentului în care locuia. Poliţiştii l-au „vizitat“ pe acesta și au descoperit în locuinţă şase tuburi de cartuş, neletal, cu gaz, percutate şi o armă neletală supusă autorizării, deţinută fără drept.

„Astăzi, poliţiştii Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase, împreună cu poliţiştii Serviciului Acţiuni Speciale şi cei ai Serviciului Criminalistic, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Giurgiu, au pus în executare un mandat de percheziţie domiciliară, la locuinţa unui bărbat, de 33 de ani, din municipiul Giurgiu, bănuit de săvârşirea infracţiunilor de nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor – deţinerea sau portul fără drept de arme neletale şi uzul de armă neletală din categoria celor supuse autorizării, fără drept.

În fapt, în noaptea de 3 spre 4 ianuarie 2023, bărbatul în cauză ar fi tras cu o armă neletală mai multe focuri de armă de la fereastra locuinţei în care acesta locuia. În urma efectuării percheziţiei şi a cercetărilor efectuate, la locuinţa acestuia au fost descoperite şase tuburi de cartuş, calibrul nouă milimetri, neletal, cu gaz, percutate şi o armă neletală supusă autorizării, deţinută fără drept“, se arată într-un comunicat de presă emis de IPJ Giurgiu.

Pe baza probatoriului administrat, bărbatul a fost reţinut, pentru 24 de ore. Acesta urmează să fie prezentat unităţii de parchet competente, cu propuneri procedurale. 

Te poate interesa și: Se așteaptă un armistițiu în războiul din Ucraina

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *