Majoritatea echipelor din prima ligă din România au plecat sau pleacă în cantonament în această săptămână. Pentru că primul meci oficial va avea loc duminică, 22 ianuarie, FCSB a decis să plece în pregătire mai târziu puțin.

Echipa patronată de Gigi Becali se va reuni mâine în vederea reluării antrenamentelor şi va efectua un stagiu de pregătire în Antalya între 8 şi 20 ianuarie.

Roș-albaștrii vor efectua mâine vizita medicală la Institutul Naţional de Medicină Sportivă. Primul antrenament va avea loc după-amiază.

Adversare puternice din Polonia în amicale

În cadrul cantonamentului din Antalya, formaţia condusă de Leonard Strizu va disputa două partide amicale. Ambele vor fi cu echipe din primul eşalon al Poloniei. Primul meci este programat pe 15 ianuarie, de la ora 16.00, cu Pogon Szczecin (locul 4). Al doilea va fi susținut pe 16 ianuarie, tot de la ora 16.00, cu Rakow Czestochowa (locul 1).

Așa cum precizam mai sus, FCSB va disputa prima partidă oficială din 2023 pe 22 ianuarie, de la ora 20.45, la Sibiu, cu FC Hermannstadt. Disputa va conta pentru etapa a 22-a din Superligă.

Te poate interesa și: Universitatea Craiova a plecat în cantonament

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *