Farul Constanţa a anunţat, astăzi, că a ajuns la un acord cu mijlocaşul Mateus Barbosa Santos. Brazilianul a jucat până acum la FC Botoşani și a semnat cu „marinarii“ un contract pentru următorii doi ani şi jumătate.

„Farul Constanţa şi extrema dreaptă Mateus Barbosa Santos au ajuns la un acord pentru următorii doi ani şi jumătate. Bun venit, Mateus, şi mult succes în tricoul alb-albastru!“, a anunţat Farul Constanţa.

Fotbalistul cariocas de 23 de ani şi-a făcut junioratul la FC Porto. A mai evoluat în carieră pentru Gremio, Paulista, Ituano și San Bento (toate din Brazilia). Din iulie 2021 a jucat pentru FC Botoşani. În 39 de partide în campionatul României a înscris 2 goluri şi a oferit 3 pase de gol.

Este încântat să lucreze cu Hagi

Mateus Barbosa Santos a declarat că s-a acomodat cu fotbalul din România în perioada petrecută la FC Botoşani. El speră să nu dezamăgească încrederea acordată de tehnicianul Gheorghe Hagi.

„Sunt foarte fericit că am ajuns aici şi că voi îmbrăca tricoul Farului. Voi avea oportunitatea de a evolua sub comanda domnului Hagi şi trebuie să nu dezamăgesc pentru încrederea acordată. Trebuie să mă pregătesc foarte bine, să mă adaptez la noua echipă, şi, prin prestaţiile mele, să îi mulţumesc şi pe suporterii Farului. Sper să am evoluţiile cele mai bune. M-am adaptat în România după această perioadă de un an şi jumătate şi vin cu foarte mare încredere la un club aşa mare cum este Farul. Sunt foarte fericit că voi putea juca aici şi vreau să marchez cât mai multe goluri şi să câştigăm titlul“, a declarat Mateus, pentru site-ul clubului constănţean.

Te poate interesa și: Hagi deplânge moartea lui Pele: „A fost un model pentru mine“

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *