Până la înscăunarea lui Eugen Neagoe la cârma echipei, conducătorii Universităţii Craiova îşi plătesc „datoriile“ contestatarilor.

La o zi distanţă de la atacurile lui Victor Piţurcă la adresa lui Mihai Rotaru a venit şi replica finanţatorului Universităţii Craiova. Acesta l-a avertizat pe „Satana“ să-şi frâneze criticile, altfel va divulga şi el motivul pentru care l-a pus pe liber în urmă cu aproximativ doi ani.

„Eu nu știu pe unde umblă domnia sa în oraș, la țigară, la cafea. Victor Pițurcă are la mână o hârtie că e mincinos. E adevărat sau fals? Nu e condamnat pentru mărturie mincinoasă? Domnia sa nu are ce face. Mă face să spun pentru ce a fost dat afară de la Craiova. Să-și vadă de treaba sa. Domnia sa nu face decât să bage bățul prin gard. Domnul nu are ce face”, a spus Mihai Rotaru.

Acesta a făcut referire la condamnarea de un an de închisoare pe care a primit-o Victor Pițurcă în 2013, în dosarul „Valiza“. Acesta a depus atunci mărturie în favoarea lui Gigi Becali.

„Geană“ e apt de semnătură

Altfel, Mihai Rotaru a menţionat că numirea lui Eugen Neagoe la cârma Ştiinţei va fi oficializată curând.

„Conform statutului antrenorului din regulamentul FRF, domnul Neagoe a reziliat contractul cu U Cluj și trebuie să restituie jumătate din sumă. Sunt spre rezolvare acum. Eu cred că se va rezolva cu U Cluj. Apoi vom anunța și noi mutarea. Juridic nu ne afectează. Putem să-l numim antrenor. Din acest moment, domnia sa e liber de contract“, a subliniat patronul Universităţii Craiova.

Sorin Cârţu chiar nu mai are ochi pentru Mirel Rădoi

La rândul său, preşedintele Ştiinţei, Sorin Cârţu, încă nu a trecut peste deziluzia pe care i-a oferit-o Mirel Rădoi, copilul său de suflet. Aţâţat în legătură cu plecarea tânărului antrenor pe care tocmai el îl adusese la echipă, conducătorul alb-albaştrilor a recunoscut că nu a putut să dea mâna cu acesta când a venit să-şi prezinte scuzele. Reamintim că Mirel Rădoi l-a acuzat pe Sorin Cârţu că l-a forţat să plece.

„În seara când Rădoi și-a dat demisia am avut o stare mai rea decât oricând. Eu mereu mi-am asumat şi am pierdut contracte de sute de mii de euro… Eu nu sunt atârnător! Îmi asum tot! Bă, dar când eu n-am nicio vină și tu spui că sunt responsabil de eșecurile tale…

Eu nu spun dacă a fost sau nu înfumurat. Am fost foarte supărat că m-a atacat. El n-a existat în viața mea, eu nu exist în viața lui. Nu mi se pare normal ca tu după meciul ăla cu FC Argeș să faci ce ai făcut la televizor. Iar a doua zi, când ai venit să reziliezi contractul, să vii la mine în birou să dai mâna cu mine și să-ți prezinți scuzele. Voi ce credeți, am dat mâna cu el? Nici n-am vrut să aud! Mi s-a părut o subapreciere. Îmi insultă inteligența.

Balint n-a reușit, Mirel n-a reușit, e vina noastră, nu? Dați vina pe noi! Rădoi, când a venit, a cerut jucători. Mitrea putea veni în urmă cu doi ani fără bani. Nu s-a luat atunci. Am semnat OP-uri de două sute și ceva de mii de euro. L-am luat și pe Florescu. L-am întrebat de ce nu joacă și a spus că e slab. Sunt multe treburi de genul acesta. Lumea discută.

Tu îi faci pe jucători varză pe la televizor, iar când eu spun că FCU a fost mai bună în repriza a doua, te superi. Îmi spune mie că am văzut alt meci, că a avut 600 de pase. Păi degeaba ai 600 de pase dacă 300 le dai înapoi. Noi în lunea aceea am avut o discuție de două ore și nu a spus niciodată că a fost deranjat de ce am spus eu la TV. După meciul cu FCU nu i-am adus aminte nici măcar o secundă că echipa a pierdut”, a declarat Sorin Cârțu.

Te poate interesa şi: Gigi Becali, adus în prag de disperare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *