Victor Piţurcă strâmbă din nas când vine vorba despre fostul său patron, Mihai Rotaru. „Satana“ îl indică pe finanţatorul Universităţii Craiova ori de câte ori are prilejul. Îl consideră vinovat pentru desele schimbări de antrenori.

„Am spus de când am plecat ce se întâmplă acolo. Vedem că nu se schimbă nimic, lucrurile se derulează la fel. E problema lor. Nu mă mai întrebați pe mine, se supără Rotaru. Așa face tot timpul, e aceeași scenă. Aduce antrenorul cu surle și trâmbițe… Vă și spun ce nu i-a convenit. Că juca Mirel (Rădoi – n.r.) cu 5 fundași, că nu joacă cutare, cutare. Eu auzeam prin Craiova, că am prieteni mulți. Erau venite numai de la el. Sigur că Mirel auzea lucrurile astea. Acum vine și spune «Hai la muncă, să muncim!». Același lucru, după 3 luni va aduce alt antrenor, va face la fel”, a afirmat Pițurcă, la Digi Sport.

„Pentru fotbalul românesc, au un lot bun. Nu văd să fie lotul Farului mai bun decât cel al Craiovei, deși Gică a luat câțiva jucători valoroși. Dacă-i compari post pe post… Poate e problemă de antrenor, știu eu? Poate e vina lui Rotaru că a acceptat să se întâmple ce s-a întâmplat cu Mirel Rădoi. Poate trebuia ținut antrenorul care a fost înainte (n.r. – Laszlo Balint)”, a completat Pițurcă.

Te poate interesa şi: S-au descurcat bine românii din Serie B în etapa 19

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *