Cântăreaţa americană Beyoncé va reveni pe scenă după o pauză de aproape 5 ani. O va face cu ocazia unui concert special pe care îl va susţine în Dubai, informează contactmusic.com. Vedeta pop-R&B, care a lansat în 2022 cel de-al şaptelea album de studio al ei, intitulat „Renaissance”, nu a mai susţinut un concert complet din anul 2018. Ma exact de la Global Citizen Festival din Johannesburg.

Beyonce și Kylie Minogue au ceva în comun

În prezent, artista americană se pregăteşte să susţină un astfel de spectacol la hotelul de cinci stele Atlantis The Palm din Dubai, pe 21 ianuarie.

Interesant este că o altă legendă a muzicii pop, cântăreaţa australiană Kylie Minogue, are programat un concert în acelaşi hotel în noaptea de Revelion.

„Beyoncé va cânta la Atlantis în cadrul unui eveniment uriaş. Acest hotel a organizat o serie de reprezentaţii artistice impresionante în ultima perioadă. Kylie Minogue a fost angajată pentru a concerta în noaptea de Revelion“, a dezvăluit o sursă pentru tabloidul britanic The Sun.

Beyoncé va încasa o sumă uriașă

Invitaţiile au fost deja trimise pentru evenimentul la care va participa Beyonce. La eveniment sunt așteptate celebrități și oaseți de onoare. Celebra cântăreață ar urma să primească un onorariu de 24 milioane de dolari pentru acel show.

„Mai multe invitaţii au fost trimise pentru evenimentul cu Beyonce. Aceasta va susţine un concert de o oră. Este considerat cel mai ‘fierbinte’ show din oraş. După spectacol, va avea loc o petrecere al cărei DJ va fi Swedish House Mafia“, a mai spus sursa celor de la The Sun.

Beyoncé conduce în topul nominalizărilor la Premiile Grammy de anul acesta. Câștigătorii urmează să fie anunțați la gala ce va fi organizată în februarie 2023.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *