Foto: DC News

Se spune că în preajma Sărbătorilor de iarnă trebuie să fii mai bun cu aproapele tău, dar ideea este uitată rapid la nervi și mai ales pe fondul consumului de alcool. Un exemplu de „Așa NU!“ s-a consumat în comuna Călărași, din județul Dol. Un bărbat de 57 de ani a fost ucis, chiar de Crăciun, de un tânăr cu care a consumat alcool. Agresorul a fugit după comiterea faptei și este căutat de polițiști. Acesta a fost găsit de o vecină, în vârstă de 50 de ani, care a sunat la 112.

S-a deschis un dosar penal pentru omor calificat

Așa cum era de așteptat, cercetările au fost preluate de un procuror criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj și de polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale și Serviciului Criminalistic Dolj.

„În fapt, în cursul nopții de 24 spre 25 decembrie, bărbatul de 57 de ani, împreună cu alți doi bărbați, din aceeași localitate, au consumat băuturi alcoolice la locuința victimei. La un moment dat, unul dintre cei doi bărbati, în vârsta de 25 de ani, i-ar fi aplicat mai multe lovituri victimei, cu corpuri dure și cu un obiect tăietor-despicător (o drujbă, după cum susțin apropiații victimei – n.r.), care i-ar fi provocat decesul. Cadavrul bărbatului a fost transportat la morgă, în vederea efectuării necropsiei“, au notat polițiștii doljeni.

Aceștia au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor calificat.

Primarul a indicat criminalul

Primarul comunei Călărași, Sorin Sandu, a indicat astăzi, pe Facebook, criminalul și a publicat și o fotografie a tânărului de 25 de ani căutat.

Suspectul nu a fost încă prins de oamenii legii.

UPDATE, ora 19.30: Criminalul din comuna doljeană Călărași a fost prins luni seară de oamenii legii.

One thought on “Crimă oribilă de Crăciun! L-a tăiat cu drujba și a fugit”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *