Willie Hortencio Barbosa a semnat un contract valabil pe o perioadă de un an şi jumătate cu UTA Arad. Mijlocaşul brazilian va ajunge la echipă pe 2 ianuarie, când este programată reunirea lotului.

Willie Barbosa are 29 de ani, s-a născut în Caravales (Brazilia) și poate evolua în ambele benzi, dar şi ca atacant. Fotbalistul cariocas a mai jucat la Club Jorge Wilstermann, The Strongest (Bolivia),  EC Vitoria, Vasco da Gama, AC Goianiense, Ceara (Brazilia), FC Botoșani (2016 / 2017), Apollon Symyrnis (Grecia), Servette Geneva (Elveţia) şi Kiryat Shmona (Israel).

„Mă bucur tare mult că am reuşit să îl semnăm pe Willie, un jucător cu calităţi ofensive deosebite. Sunt sigur că ne va ajuta în tot ceea ce ne propunem în primăvară. Vom avea multe dueluri echilibrate şi avem nevoie de astfel de jucători, care să vină cu un plus pe partea ofensivă. Nu a fost deloc uşor să-l semnăm. Sunt două trei săptămâni de când negociem, pentru că a avut oferte mult mai bune. Mă bucur că am reuşit să îl convingem să ni se alăture“, a declarat antrenorul Laszlo Balint.

La capitolul plecări, UTA s-a despărţit de atacantul elveţian Orhan Ademi.

UTA Arad a încheiat anul 2022 pe locul 15 (penultimul) în Superligă, cu 19 puncte.

One thought on “Willie Barbosa întărește ofensiva formației UTA Arad”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *