Așa cum era de așteptat, ajunul Crăciunului nu a fost lipsit și de incidente, pe fondul consumului de alcool. Astfel, în Slatina, la un restaurant, a avut loc o altercație între mai mulți tineri, iar Poliția a intervenit, a calmat spiritele și a împărțit amenzi.

„La data de 25 decembrie a.c., în jurul orei 00:30, Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat,  prin apel 112, cu privire la faptul că mai multe persoane sunt implicate într-un scandal, în fața unui hotel din municipiul Slatina. La fața locului s-au deplasat polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Slatina.

Din primele verificări, polițiștii au stabilit faptul că între doi tineri, în vârstă de 16 și 26 de ani, din municipiul Slatina, și patru tineri, cu vârste cuprinse între 20 și 23 de ani, din localitățile Brebeni și Milcov, ar fi avut loc un conflict, în urma căruia aceștia s-ar fi agresat fizic.

În urma evenimentului, au fost produse pagube materiale, iar tânărul de 26 de ani a necesitat îngrijiri medicale, fiind transportat la Spitalul Județean de Urgență Slatina.

În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovirea sau alte violențe, tulburarea ordinii și liniștii publice și distrugere. Sunt continuate cercetările în vederea stabilirii situației de fapt și a documentării activității infracționale“, se precizează într-un buletin buletin de presă al Poliției Slatina.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *