Oficialii clubului CSM București au reușit să-și bucure susținătorii chiar de Crăciun. În primul rând a reușit să o transfere pe Jennifer Gutierrez Bermejo. Extrema stângă spaniolă joacă în prezent la campioana României la handbal feminin, CS Rapid Bucureşti. Jennifer va juca din vară la CSM Bucureşti, semnând un contract valabil doi ani, a anunţat clubul, duminică, pe site-ul său oficial.

„Sunt foarte fericită că voi avea oportunitatea de a mă alătura acestui mare club! Este o echipă pe care o urmăresc atentă, deja de câţiva ani, care are în componenţă multe jucătoare pe care le admir! Abia aştept să facem lucruri mari împreună şi să cucerim toate titlurile posibile! Hai, CSM!“, a transmis internaţionala iberică.

Mutarea a fost determinată de retragerea din activitatea competiţională a franţuzoaicei Siraba Dembele la finalul sezonului.

Jennifer Gutierrez (27 de ani) are deja în palmares o medalie de argint la CM din 2019 alături de reprezentativa Spaniei. A fost golghetera campionatului Spaniei în sezonul 2019/20 şi joacă din vara trecută la CS Rapid. Anterior a mai evoluat la CB Elche, Rincon Fertilidad Malaga, Mecalia Atletico Guardes şi Borussia Dortmund.

Ce mutări a mai făcut CSM

CSM București a anunţat totodată că slovena Elizabeth Omoregie şi-a prelungit contractul cu încă un sezon. Anterior și-a prelungit contractul cu trei ani și extrema dreaptă Mihaela Mihai. Pe doi ani au semnat portarul norvegian Marie Davidsen și extrema stânga Alexandra Dindiligan, în timp ce interul stânga norvegian Emilie Hegh Arntzen şi-a prelungit înţelegerea cu un an.

De asemenea, antrenorii Adrian Vasile şi Iulia Curea şi-au prelungit contractele cu CSM, care a transferat-o şi pe coordonatoarea de joc Andreea Rotaru.

CSM le-a transferat pentru sezonul viitor pe interul dreapta polonez Monika Kobylinska (Brest Bretagne Handball) şi pe pivotul norvegian Vilde Mortensen Ingstadt (Team Esbjerg).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *