Roxana Ghiță a părăsit „Survivor România”, după câteva săptămâni petrecute în spital. Medicii i-au interzis să mai continue. „Sunt emoționată și șocată, tremur toată”

Roxana Ghiță nu a mai putut continua competiția din Republica Dominicană, iar după câteva săptămâni petrecute în spital, concurenta de la Războinici a părăsit „Survivor România”. În ediția de vineri seară, Războinica Roxana Ghiță s-a întors la colegii săi, însă doar pentru a-și lua rămas bun. În urma investigațiilor și analizelor făcute de specialiști, medicii […]

Roxana Ghiță a părăsit „Survivor România”, după câteva săptămâni petrecute în spital. Medicii i-au interzis să mai continue. „Sunt emoționată și șocată, tremur toată”
Roxana Ghiță nu a mai putut continua competiția din Republica Dominicană, iar după câteva săptămâni petrecute în spital, concurenta de la Războinici a părăsit „Survivor România”. În ediția de vineri seară, Războinica Roxana Ghiță s-a întors la colegii săi, însă doar pentru a-și lua rămas bun. În urma investigațiilor și analizelor făcute de specialiști, medicii au decis că Războinica nu mai poate continua în competiție. „Survivor România este o experiență care vă transformă, vă autodepășiți, dureri fizice, mentale încetează când intrați pe traseu, însă există și limitări naturale. Pentru unul dintre concurenții Survivor România drumul se oprește în această seară. Decizia finală a medicului în cazul acestui concurent este să părăsească competiția. Nu mai poate continuă și motivele sunt medicale”, a anunțat Daniel Pavel. „Concurentul care nu mai poate continuă la Survivor România este Roxana Ghiță din echipa Războinicilor”, a anunțat Daniel Pavel. „Sunt emoționată și șocată, tremur toată. Văd că s-a făcut echipa mai mare. Bun venit celor noi Războinici. Mă simt foarte copleșită de multe sentimente și mă simt tristă. Mă simt câștigată, am câștigat o echipă pe care nu o aveam. Îi iubesc pe oamenii ăștia foarte tare și o să-mi fie dor de ei”, a spus Roxana Ghiță.